Call us on 01792 732353

Extension Transformation

This transformation in the area of Hendy, Llanelli came about after the client had a sunroom extension put onto her home. The idea of the renovation was to unite the lounging area with her existing kitchen. The client chose the Cambridge door in an oak grain cream finish, this ties in very nicely with her existing furniture and brings the whole room together. You can see from the after pictures a glass splashback has been added which we had bespoke made for the client to match existing kitchen accessory colours. This client chose to remove the old tiles and skim the walls, the splashback makes a lovely alternative and blends really well. We ordered deeper worktops in order to give this client a nice shelf feature on a false wall separating the 2 areas.

Leave a Reply

Close Menu